انواع پارچه مبلی مناسب خانه شما | راهنمای انتخاب بهترین پارچه مبل

انواع پارچه مبلی
آنچه در این مطلب میخوانید:

چگونه یک انتخاب عالی برای پیدا کردن بهترین پارچه مبلمان خانگی یا مبلمان رستورانی را داشته باشیم؟

زمانی که قصد خرید مبلمان جدید برای محل زندگی یا کار خود را دارید، لازم است همان‌قدر که برای مدل، رنگ و تطابق با فضای خانه وقت می‌گذارید، برای انتخاب جنس انواع پارچه مبلی مناسب نیز زمان صرف کنید. برخی از افراد گمان می‌کنند که تنها در حال خرید یک مبل هستند، در حالی که انتخاب درست بهترین پارچه برای مبلمان رستورانی می‌تواند یک سرمایه‌گذاری بزرگ باشد.

انواع پارچه مبلی که برای مبلمان رستورانی خود انتخاب می‌کنید، اهمیت بیشتری از اندازه و شکل مبل دارد و وابسته به نیازها و نوع استفاده شما در خانه است. با شناخت بهتر انواع پارچه مبلی، می‌توانید گزینه‌ای را انتخاب کنید که دوام، زیبایی و راحتی را برای شما به همراه داشته باشد.

بهترین پارچه برای مبلمان خانگی چه پارچه‌ای است؟

سال‌ها تجربه در زمینه صنعت مبلمان نشان داده است که پارچه‌های بافته شده سنگین و با الیاف سفت، دوام بیشتری دارند. پارچه‌های محکم بافته شده، انتخاب مناسبی برای عدم نفوذ کثیفی و مایعات در مبل هستند و احتمال پارگی، سایش و نخ‌کش شدن آن‌ها کمتر است. در ادامه این مقاله چندین نوع از بهترین پارچه مبلمان خانگی و مبلمان رستورانی با دوام بالا براساس تجربه مشتریان و بررسی های تخصصی معرفی می‌شوند:

1) چرم

چرم یکی از رقبای عالی برای دوام طولانی مدت، در بین انواع مختلف پارچه‌های مبلمان است. برای مناطق پر رفت و آمد نیز پارچه چرم برای مبلمان توصیه می‌شود. چند نوع چرم در بازار موجود است که برای افرادی که دارای حیوان خانگی هستند نیز مناسب است و نیاز به نگهداری بسیار کمی دارد. چرم، می‌تواند طبیعی یا مصنوعی باشد که تمیز کردن و برداشتن مو از روی هر دوی آن‌ها بسیار ساده است.

 

بهترین پارچه مبلمان خانگی

بهترین پارچه چرم

2) پشم

پارچه پشمی بسیار بادوام و پایدار است. در برابر لک شدن مقاومت خوبی نشان می‌دهد و برای استفاده روزمره ایده‌آل است. تنها نقطه ضعف این پارچه، بو گرفتن پس از خیس شدن است. به همین دلیل ترکیب پشم با الیاف مصنوعی به دلیل جلوگیری از این اتفاق و دوام بالاتر توصیه می‌شود.

3) میکروفایبر

پارچه‌ای نرم با مقاومت بالا در برابر ساییدگی است. میکروفایبر یک بافت مخلوط از پارچه پلی‌استر و نرم‌تر از جیر است که تمیز کردن آن بسیار آسان است. به چند دلیل می‌توان گفت این پارچه بهترین پارچه مبلمان رستورانی است. دلیل اول اینکه، احساس مخملی که پارچه ایجاد می‌کند، باعث می‌شود برای نشستن بسیار راحت باشد. دلیل دوم این است که نوع بافت پارچه میکروفایبر به گونه‌ای است که خنک می‌ماند و دارای مقاومت طبیعی در برابر لکه، بو و آب است. به همین دلیل برای خانواده‌های دارای کودک و حیوانات خانگی مناسب است. پارچه میکروفایبر رنگ خود را نیز به خوبی حفظ می‌کند.

4) پلی استر

پیدا کردن پارچه‌ای با مقاومت بالا که حاوی پلی‌استر نباشد، به دلیل توانایی قابل توجه آن در تقویت جنس پارچه، کار دشواری است. پلی‌استر یک الیاف مصنوعی با کارایی بالا است که هرگز به تنهایی استفاده نمی‌شود و در ترکیب با مواد طبیعی مانند پنبه و پشم کارآمد می‌شود. پارچه‌های دارای پلی‌استر محکم هستند، به سادگی تمیز می‌شوند و مقاومت بالایی را در برابر چروک شدن و ساییدگی نشان می‌دهند.بهترین پارچه مبلمان خانگی با توجه به نوع هدف و استفاده‌ای که مدنظر دارید، متفاوت است. اگر می‌خواهید مبلمان بادوام با ماندگاری بالا داشته باشید که نگهداری از آن سخت نباشد، بهتر است پارچه‌ای از لیست بالا انتخاب کنید.

5) لنین

بهترین پارچه مبلی

بهترین پارچه مبلی

یکی از انواع پارچه مبلی لنین است که قطعا راجع به مزایای آن زیاد شنیده‌اید. لنین در طبقه‌بندی پارچه‌هایی با الیاف طبیعی از نوع کتان قرار دارد. خصوصیات منحصر به فرد آن نیز سبک بودن این پارچه است که از سنگین شدن مبل جلوگیری می‌کند. به دلیل شرایط شستشوی کمی سخت، بهتر است این پارچه مبل در محیط‌های رسمی و کم تردد استفاده شود. در نهایت ضد الکتریسیته بودن و نرمی بافت از مزیت‌های این نوع پارچه به حساب می‌آید.

6) ویسکوز ریون

ویسکوز ریون در واقع همان الیاف ویسکوز از دسته ریون است که به خاطر داشتن ویژگی‌هایی چون نرمی و انعطاف، درخشندگی بالا و قابلیت تولید در ضخامت های مختلف از انواع بهترین پارچه مبلی استاندارد و پرطرفدار محسوب می‌شود. جنس ویسکوز ریون ها از خمیر کاغذ است؛ بنابراین مقاومت کمی در برابر آب دارند و عامل جذب رطوبت در آنها زیاد است. برای اصلاح این مورد گاهی هنگام بافت آن را با الیاف مصنوعی مثل نایلون یا پلی استر ترکیب می‌کنند که درصد جذب رطوبت را کاهش می‌دهد. این نوع پارچه استحکام خوبی در برابر سایش یا فرسودگی دارد اما زود چروک می‌شود. از این مدل از انواع پارچه مبلی می‌توانید برای مبلمان استیل استفاده کنید.

7) اکریلیک

پارچه اکریلیک را می‌توان یکی برترین مدل‌های بافت الیاف مصنوعی به حساب آورد که به دلیل بهره‌مندی از وزن سبک و بافتی شبیه به پشم، خصوصیات انحصاری چون مقاومت بالا را به ارمغان می‌آورد؛ بنابراین به عنوان یکی از پارچه‌های محبوب مبلمان خانگی و رستورانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنوع در رنگ بندی، زیبایی ظاهری و چروک نشدن این مدل پارچه را می‌توان از دیگر مزایای آن به شمار آورد. در واقع این نوع الیاف به عنوان یکی از انواع پارچه مبلی پرطرفدار و به خصوص در مکان‌هایی که سرویس مبلمان قرار است در کنار پنجره یا در مقابل نور زیاد گذاشته ‌شود کاربرد خوبی دارد.

8) گونی بافت

در ادامه معرفی بهترین پارچه مبلی نوع گونی بافت را به شما معرفی می‌کنیم که بافتی نسبتاً درشت دارد و به دو نوع ساده و طرح دار تقسیم می‌شود. این محصول که از الیاف طبیعی کنف ساخته می‌شود استحکام و دوام بالایی دارد و در طول زمان فرسوده نمی‌شود. در کنار مقاومت خوب این نوع پارچه‌ها در برابر گرما و سرما یا تابش نور خورشید، جریان هوا به خوبی در آنها برقرار می‌شود و به همین علت موجب تعریق نمی‌گردند.

توجه داشته باشید که این پارچه‌ها برای مبلمان راحتی و به ویژه در اماکن پرجمعیت و پر تردد که امکان کثیف شدن مبل‌ها وجود دارد گزینه مناسبی به شمار می‌آیند زیرا شستشوی راحتی دارند و مقاومت خوبی نیز در برابر پارگی و سایش از خود نشان می‌دهند. در نهایت گونی بافت قیمت مناسبی دارد اما بافت زبر و خشن آن ممکن است مورد پسند تمام سلیقه ها نباشد.

9) ساتن

ویژگی پارچه برای مبل

ویژگی پارچه برای مبل

یکی از انواع پارچه مبلی که نمونه آن را در مبلمان کلاسیک و استیل زیاد مشاهده کرده‌اید، ساتن است. این مدل پارچه ظاهری بسیار براق و زیبا دارد و استایل خاصی به محیطی که در آن قرار می‌گیرد، می‌دهد. الیافی که در ساخت این نوع پارچه به کار می‌رود معمولاً از پلی استر و ابریشم بوده و دوام و کیفیت خوبی نیز دارد. انعکاس نور خورشید و شفافیت مبل‌ها با رشته‌های بلند الیاف ساتن‌ بر جلوه این کالا می‌افزاید. توجه داشته باشید شستشو و نظافت یا پاک کردن لکه‌ها از این نوع پارچه احتیاط بیشتری لازم دارد.

10) نایلون

نایلون که از دسته پلیمرهای مصنوعی به حساب می‌آید دارای مقاومت بسیار عالی است و به خصوص اگر با بافت مخمل ترکیب شود جلوه استثنایی و بی‌نظیری به مبلمان شما می‌بخشد. با وجود آنکه این نوع پارچه در مقابل نور آفتاب حساس است اما در مقابل سایش و کشش استحکام بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد؛ همچنین رطوبت کمتری را به خود جذب می‌کند. این پارچه‌ها سبک هستند و استفاده از آنها برای ساخت مبلمان، علاوه بر اینکه وزن آن را سنگین نمی‌کند، چروک نیز نمی‌شود و قابلیت ارتجاعی و کشسانی خوبی دارد. از نقطه ضعف‌های آن نیز می‌توان به عدم قابلیت تنفس و عبور جریان هوا به خصوص در فصل تابستان و گرما اشاره کرد.

جدول مقایسه‌ای انواع پارچه مبلی

نام پارچه ویژگی‌های مثبت ویژگی‌های منفی مناسب برای
چرم بادوام، مقاوم در برابر لک، تمیز کردن آسان، مناسب برای حیوانات خانگی گران، حساس به خراش، جذب گرما در تابستان مکان‌های پرتردد، خانه‌های دارای حیوان خانگی
پشم مقاوم در برابر لک، بادوام، نرم و راحت بو گرفتن پس از خیس شدن، نیاز به ترکیب با الیاف مصنوعی استفاده روزمره، مناطق سردسیر
میکروفایبر نرم، مقاوم در برابر لکه و آب، خنک، نگهداری آسان جذب الکتریسیته ساکن، ممکن است مو و گرد و غبار را جذب کند خانواده‌های دارای کودک و حیوان خانگی، مبلمان رستورانی
پلی استر بادوام، مقاوم در برابر چروک و ساییدگی، تمیز کردن آسان به تنهایی ضعیف است و باید ترکیب شود، حساس به حرارت بالا خانه‌هایی با استفاده مداوم، ترکیب با الیاف طبیعی
لنین سبک، نرم، ضد الکتریسیته، ظاهری شیک سختی در شستشو، چروک شدن سریع محیط‌های رسمی و کم‌تردد
ویسکوز ریون نرم، انعطاف‌پذیر، درخشندگی بالا، مقاوم در برابر سایش جذب رطوبت بالا، چروک شدن سریع مبلمان استیل و کلاسیک
اکریلیک سبک، مقاوم در برابر چروک، رنگ‌بندی متنوع حساس به سایش شدید، کیفیت متغیر مبلمان کنار پنجره یا در معرض نور خورشید
گونی‌بافت بادوام، مقاوم در برابر گرما و نور خورشید، شستشوی آسان زبر و خشن، مورد پسند همه نیست مبلمان راحتی، اماکن پرتردد
ساتن براق و زیبا، انعکاس نور، جلوه شیک سختی در نظافت، جذب لکه مبلمان کلاسیک و استیل
نایلون مقاوم در برابر کشش و سایش، سبک، خاصیت کشسانی بالا عدم عبور هوا، جذب گرما مبلمان مخملی، محیط‌های نیازمند دوام بالا
نایلون مقاوم در برابر کشش و سایش، سبک، خاصیت کشسانی بالا عدم عبور هوا، جذب گرما مبلمان مخملی، محیط‌های نیازمند دوام بالا

مدل‌های متنوع پارچه مبلمان از نظر طراحی

خوشبختانه امروزه پارچه‌های مبلی از لحاظ سبک طراحی تنوع بسیار زیادی دارند. به عنوان نمونه لارا، رمانتیک، لارسن، الفین، وینیل، دیاموند، چوپر، تسلا، ملیتا، لینا، تدی، شانل، مسکو، جاسمین، پورشه، نانو، مازراتی، مایا و جاجیم از این موارد به شمار می‌آیند. در ادامه محبوب‌ترین و پر متقاضی‌ترین آنها را معرفی می‌کنیم:

  • نانو

در مقایسه انواع پارچه مبلی به فناوری جدید نانو اشاره می‌کنیم که تحولی عظیم در صنعت پوشاک، پرده و مبلمان به وجود آورد. پارچه هایی که با استفاده از تکنولوژی نانو، مقاومت و استحکام بسیار خوبی در مقابل شرایط محیطی مختلف یا لکه‌ها و رطوبت پیدا کرده‌اند گزینه‌های بسیار مطلوبی برای مبلمان به حساب می‌آیند زیرا لکه و رطوبت به عمق الیاف آنها نفوذ نمی‌کند و به راحتی و توسط یک دستمال کاملاً تمیز می‌شوند.

ضد آب بودن این نوع پارچه‌ها نیز این مفهوم را می‌رساند که لایه محافظی که توسط فناوری نانو روی مبلمان ایجاد می‌شود مقاومت آن را در برابر نفوذ رطوبت افزایش می‌دهد؛ بنابراین پارچه‌های نانو استانداردهای لازم برای سرویس مبلمان در محیط‌های خانگی و تجاری را در اختیار دارند.

  • طرح چرم

مبل پارچه ای

مبل طرح چرم

از گذشته‌های دور تاکنون مبل‌های چرمی به عنوان نمادی از شکوه و لوکس بودن وسایل به شمار می‌روند اما به دلیل گران بودن چرم اصل و مراقبت‌های خاص آن می‌توان از نوع جایگزین آن با نام پارچه طرح چرم استفاده کرد. این محصول علاوه بر آنکه انتخاب ایده آلی برای مبل منزل یا محل کار شما به حساب می‌آید به عنوان پارچه روکش میز و صندلی کافه هم زیاد استفاده می‌شود زیرا دوام و طراحی خوبی دارد.

پارچه‌های طرح چرم، کالاهای مقرون به صرفه‌ای به شمار می‌آیند که نگهداری آسانی دارند و برخلاف چرم اصل از نرمی و لطافت خوبی هم برخوردار هستند. الیاف این پارچه معمولاً از پلی وینیل کلراید یا پلی اورتان ساخته می‌شود که هر دو نوع، نحوه نظافت آسانی دارد.

  • شانل

شانل نوعی پارچه مبلمان محسوب می‌شود که با نخ ابریشم، پشم یا پنبه و طبق روشی خاص بافته می‌شود. نرم بودن این محصول در کنار زیبایی‌های بصری آن، باعث می‌شود که به عنوان یکی از گزینه‌های با شکوه و با براقیت بالا در پوشش مبلمان استفاده شود. از دیگر خصوصیات قابل توجه این نوع پارچه می‌توان به قابلیت شستشوی راحت آنها اشاره کرد. آنها معمولاً در دو نوع ترک و ایرانی به بازار عرضه می‌گردند و تفاوت‌هایی در کیفیت و قیمت یا تنوع رنگ دارند.

هنگام انتخاب انواع پارچه مبلی برای این مدل با توجه به بودجه و نوع مبلمان اعم از راحتی، کلاسیک یا مدرن نسبت به کالا با طرح مناسب اقدام کنید؛ همچنین پارچه مبلی شانل برای کوسن ها یا تشک های مبمان راحتی نیز انتخاب مطلوبی است.

  • مسکو

از دیگر مدل‌های انواع پارچه مبلی وارداتی که طرحی ساده دارد و جنس آن ابریشم گونه است پارچه مسکو به حساب می‌آید. یکی از خصوصیات متمایز کننده این نوع پارچه بازتابش نور است؛ همچنین با دست کشیدن روی پارچه شاهد تیره و روشن شدن آن خواهید بود که یکی دیگر از جذابیت‌های قابل توجه آن به شمار می‌آید. این مدل محصولات کیفیت بالایی دارند و تنوع رنگی بالغ بر ۲۵ طیف را دارا هستند. کاربری آنها بیشتر برای مبل‌های راحتی است و در صورت نشستن‌های طولانی مدت حس گرما را انتقال می‌دهند.

  •  جاسمین

جاسمین به عنوان یکی از طرح‌های بهترین پارچه مبلی از خانواده مخمل با بافت فشرده و در عین حال ظریف است که ظاهری بسیار شیک و اشرافی به مبلمان می‌دهد؛ بنابراین در بهترین بازار مبلمان ایران برای مبل‌های لوکس و متفاوت پیشنهاد می‌شود. نکته جالب توجه در مورد پارچه‌های جاسمین اینکه رنگ‌های اصلی و فرعی این طیف بالغ بر ۴۰ عدد است که میزان تنوع پذیری و انطباق با سلایق مختلف را به طرز قابل توجهی افزایش می‌دهد. این محصول مقاومت و استحکام خوبی نیز داشته و برای مبل‌های راحتی یا چستر و نوع گلدار آن برای مبل‌های سلطنتی و کلاسیک گزینه مطلوبی به شمار می‌رود.

  •  پورشه

به طور کلی پارچه‌های پورشه در دو نوع ساده و طرح‌دار وجود دارند و به دلیل نوع بافت خود برای مبل‌های راحتی و مدرن بیشتر به کار می‌روند. از لحاظ بافت و الیاف شباهت زیادی به پارچه‌های مخمل دارند با این تفاوت که خواب کمتری نسبت به این نوع کالا دارند. مهمترین مزیت پارچه پورشه سبک پرزهای آن است که نمی‌خوابند و موجب رد انداختن روی مبلمان نمی‌شوند. در نهایت آنها ضد باکتری، ضد لک و ضد آب نیز هستند.

  • مازراتی

پارچه مازراتی نیز به عنوان یکی دیگر از انواع پارچه مبلی ضمن داشتن قیمتی منصفانه، کیفیت بالایی دارد. بافت این نوع پارچه مخمل مانند که اتفاقاً در بازار تنوع رنگ و طرح زیادی دارد، ضد چروک، نرم، لطیف با خواب کم است. وجود آستر در قسمت پشت آن نیز سبب استحکام بیشتر و ضخیم‌تر شدن پارچه می‌گردد. در واقع این نوع پارچه به دلیل همه پسندی و مورد استقبال بودن برای انواع مبل به خصوص راحتی و کلاسیک به کار می‌رود. در نهایت تفاوتی که از نظر ناهموار بودن سطح با پارچه مخمل دارد سبب در هم تنیده شدن، انسجام و دوام بیشتر این پارچه‌ها نسبت به انواع دیگر می‌شود.

ویژگی‌‌های بهترین پارچه برای مبل

پارچه مبلمان

پارچه مبلمان

همانطور که در بخش‌های پیشین به آن اشاره کردیم مدل‌های متفاوتی از انواع پارچه مبلی وجود دارد که هرکدام از آنها با توجه به کارایی و جذابیت، طرفداران مخصوص به خود را دارد اما با عنایت به تنوع بسیار زیادی که انواع پارچه مبلمان در بازار دارند ممکن است انتخاب این کالا برای شما کمی سردرگم کننده و پیچیده باشد؛ بنابراین بسیار مهم است که ویژگی‌های بهترین پارچه مبلی را به خوبی بشناسید:

دوام پارچه

این فاکتور از آن جهت اهمیت دارد که پارچه مبلمان قرار است تا مدت‌های طولانی در برابر عوامل مختلف چون سایش، فرسودگی و کثیفی‌ها یا آلودگی‌های مختلف قرار گیرد. به همین دلیل پارچه‌ای که مقاومت خوبی در برابر عوامل آسیب رسان داشته باشد بر اثر مداومت در استفاده، ضربه یا عملیات جانبی چون شستشو، دیرتر دچار فرسایش، خراشیدگی یا پارگی می‌شود. یک پارچه ایده‌آل و کاربردی از انواع پارچه مبلی در برابر انواع چربی، لکه یا مواد شیمیایی مقاومت خوبی به نمایش می‌گذارد؛ همچنین در برابر افزایش دما یا تابش نور دچار تغییر رنگ نمی‌شود. در واقع شناخت کیفیت پارچه که در بازار به نام درجه پارچه شناخته می‌شود شما را تا حدی از کیفیت پارچه مطمئن می‌کند.

بهره‌مندی از زیبایی‌های بصری

این مورد به ویژه در مورد مبلمان کلاسیک که به جلوه‌ای سلطنتی نیاز دارند صدق می‌کند. در واقع پارچه‌هایی چون چرم ابریشم یا ساتن استایل خوبی به فضایی که مبلمان در آن قرار دارد، اهدا می‌کنند. وجود تنوع رنگ نیز از آیتم‌هایی است که در انتخاب انواع پارچه مبلی نقش بسزایی دارد.

انعطاف و راحتی پارچه‌های مبلی

یک پارچه مثل کتان یا مخمل که علاوه بر داشتن ظاهری شیک با داشتن نرمی، انعطاف پذیری و راحتی احساس خوشایندی را به مصرف کننده انتقال می‌دهد گزینه استانداردی محسوب می‌شود. در واقع هنگامی که شما پارچه مبلی را لمس می‌کنید باید حس لطیف بودن آن به شما القا شود، در عین حال دارای بافتی منسجم و سفت نیز باشد. افراد دارای حیوانات خانگی یا بچه‌های کوچک بهتر است از پارچه‌هایی که علاوه بر نرم بودن، لکه‌ها را کمتر به خود جذب می‌کنند بهره گیرند. پارچه‌های ترکیبی مثل آکریلیک، نانو، پلی استر و میکروفایبر همچون مخمل از این مزیت بهره‌مند هستند.

هماهنگی و هارمونی با محیط

از دیگر ویژگی‌های مهمی که در گزینش انواع پارچه مبلی اهمیت دارد تمرکز بر دیگر اقلام موجود در محیط است. در واقع انتخاب پارچه بر اساس دکوراسیون محیط و ایجاد هارمونی در فضا از فاکتورهایی محسوب می‌شود که هنگام خرید پارچه برای پوشش مبلمان باید به آن توجه کرد.

راحت‌ترین پارچه برای تمیز کردن چه نوع پارچه‌ای است؟

برای انتخاب بهترین پارچه برای مبل خانگی باید توجه ویژه ای هم به تمیز شدن این پارچه بکنید.پارچه‌های ساخته شده از الیاف طبیعی مانند چرم مقاومت بالایی در برابر لکه‌ها دارند و برای خانواده‌های پر رفت‌و‌آمد مناسب است. پارچه‎‌های مصنوعی مانند وینیل و میکروفایبر، گزینه‌هایی از پارچه‌های مقرون به صرفه هستند که تمیز کردن آن‌ها آسان است. بهترین پارچه مبلمان خانگی می‌تواند کریپتون باشد.

کریپتون دارای یک سد رطوبتی غیر قابل نفود است که به هم ریختگی سطح پارچه را نشان نمی‌دهد و باعث می‌شود مبلمان شما ظاهر تمیزی داشته باشد. این پارچه نیازی به تمیز کردن زیاد ندارد. بادوام است و حس لوکسی ایجاد می‌کند. از پارچه‌های بادوام و مقاوم معروف مانند چرم ارزان‌تر است. یکی دیگر از نکاتی که پارچه کریپتون را بسیار محبوب می‌کند، طیف گسترده‌‌ای از رنگ‌ها، بافت‌ها و چاپ‌ها است که می‌توانید توسط این نوع پارچه داشته باشید.

پارچه مخمل

بهترین پارچه

بهترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین پارچه‌ها برای مبلمان خانگی کدامند؟

ممکن است مهمترین فاکتور تعیین کننده برای شما در انتخاب نوع پارچه مبلمان خانگی یا مبلمان رستورانی، قیمت آن باشد. اگر بودجه اندکی دارید و یا به هر دلیل می‌خواهید هزینه کمتری برای پارچه مبلمان خانگی خود کنید، پارچه‌های زیر می‌توانند برای شما مناسب باشند:

1) پنبه یک الیاف طبیعی

پنبه یک الیاف طبیعی است که به چند دلیل گزینه محبوبی برای استفاده در پارچه مبلمان خانگی است. طیف وسیعی از افراد این پارچه را به دلیل ارزان بودن انتخاب می‌کنند. همچنین پنبه به راحتی رنگ می‌گیرد و باعث ایجاد تنوع در آن می‌شود. از رنگ سفید شفاف تا نیلی پررنگ، طرح پلنگی تا راه‌راه، همگی را می‌توان توسط پنبه ارائه کرد. نقطه قوت دیگر این پارچه مقاومت در برابر محوشدگی است، اگر مبلمان شما در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند، انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. بزرگترین عیب پارچه پنبه‌ای مستعد لکه بودن آن است.

2) کتان با مقاومت بالا

بافت پارچه کتان کمی شل‌تر از پنبه است. مقاومت بالایی را ارائه می‌دهد ولی به راحتی چروک و لکه می‌شود. به همین دلیل بیشتر برای محیط‌هایی که تنها بزرگسالان استفاده می‌کنند، می‌تواند مناسب باشد. به طور کلی، بیشتر پارچه‌های چاپ شده روی کتان هستند زیرا تولید توسط آن‌ها مقرون به صرفه است.

 

کدام نوع از پارچه برای ایجاد فضایی لوکس مناسب هستند؟

نحوه استفاده از مبل، انتخاب نوع پارچه مبلمان را تعیین می‌کند. اگر دنبال استفاده از مبلمان برای فضایی لوکس هستید که جلوه فوق‌العاده‌ای داشته باشند، موارد مناسب برای شما متفاوت می‌شود. بهترین پارچه مبلمان خانگی برای فضاهای لوکس را در ادامه این مقاله می‌پردازیم:

  •  ابریشم

اگر محدودیتی برای هزینه کردن ندارید، ابریشم یک انتخاب عالی است. مخصوصا اگر قصد دارید از این مبلمان در اتاق‌های نشیمن رسمی یا کتابخانه استفاده کنید. ابریشم گران‌ترین و لوکس‌ترین گزینه بین پارچه‌های مناسب برای مبلمان خانگی است. به یاد داشته باشید که این پارچه به راحتی لک می‌شود و برای جلوگیری از آسیب رسیدن به بافت پارچه نیاز به تمیز کردن حرفه‌ای دارد. به یاد داشته باشید که اگر حیوان خانگی دارید، این پارچه اصلا گزینه مناسبی برای شما نیست، زیرا به راحتی نخ‌کش می‌شود.

  •  مخمل

یک مبل مخمل، احساس خوبی را با ظاهر لوکس و مجلل خود ایجاد می‌کند. مخمل برخلاف انواع پارچه‎‌های دیگر انعطاف‌پذیری خوبی دارد و سبک خاصی را در خانه و اتاق نشیمن شما ایجاد می‌کند. از آنجایی که یک روکش مخمل به جای جذب نور، نور را به آرامی منعکس می‌کند، می‌توانید فضایی بسیار جذاب را در مقابل یک دیوار تیره در نشیمن خود تجربه کنید.

پارچه مخمل با گذشت زمان ساییده می‌شود. به همین دلیل امروزه آن را با الیافی مانند پلی‌استر ترکیب می‌کنند تا مقاومت بالایی در برابر ساییدگی یا خرد شدن داشته باشد. تنها نکته منفی در ارتباط با این پارچه لک شدن سریع آن است که با کمی جستجو، می‌توانید روش تمیز کردن آن را یاد بگیرید.

بهترین پارچه مبلمان رستورانی

بهترین پارچه مبلمان خانگی

پاسخ نهایی به سوال انتخاب بهترین پارچه مبلمان

انتخاب بهترین پارچه مبلمان خانگی نیاز به بررسی دقیق دارد. ممکن است این انتخاب در ابتدا کمی سخت و گیج‌کننده باشد، اما همانطور که در این مقاله بررسی کردیم، اگر بدانید چه توقعی از مبلمان خود دارید و با چه هدفی قرار است از آن‌ها استفاده کنید، این انتخاب آسان خواهد شد. برای انتخابی ماندگار، قبل از تصمیم‌گیری، تمامی فاکتورهای مهم مانند مقاومت در برابر سایش، راحتی، کیفیت، دوام، هزینه، امکان حضور کودک و حیوانات را ارزیابی کنید.

سوالات متداول

1) کدام نوع پارچه‌های مبل از دوام بیشتری برخوردار هستند؟

کتان، مخمل، پلی استر، میکروفایبر، چرم طبیعی و نانو از مدل‌های بادوام و مقاوم در برابر فرسودگی یا سایش به شمار می‌آیند.

2) از چه رنگ‌هایی برای پارچه مبلمان استفاده کنیم؟

رنگ‌های خنثی مثل خاکستری از بهترین و ایده‌آل‌ترین گزینه‌ها برای پارچه مبل به حساب می‌آیند؛ علاوه بر آن با هر دکوراسیونی سازگار هستند.

3) چه پارچه‌هایی برای مبلمان ال مناسب هستند؟

گونی بافت، مخمل و کتان برای مبلمان ال و راحتی مدل‌های پرطرفدارتری محسوب می‌شوند.

4) کدام یک از انواع پارچه مبلی از بهترین الیاف طبیعی و کدام مدل‌ها از الیاف مصنوعی محسوب می‌شوند؟

پشم، ابریشم، چرم، ویسکوز ریون، کتان، لنین از الیاف طبیعی و نایلون، پلی استر، اکریلیک، میکروفایبر از الیاف مصنوعی هستند.

نظر شما چیست کدام پارچه را برای مبلمان رستورانی یا مبلمان خانگی خود انتخاب می کنید ؟

 

 

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *